Team

Ons Team

Het Brainmanagement team bestaat uit Dynamische Meditatie Therapeuten met jarenlange ervaring (ervaringsdeskundigen of tal van therapeutische richtingen).


Omdat iedereen andere accenten kan leggen, moedigen we cliënten aan om met verschillende therapeuten te werken.

In de praktijk staan ze bekend als DMT'ers, of Dynamische Meditatie Therapeuten.

Tom Herregodts

Neuro-psychiater

Luc Vandersteene

Therapeut

D.M.T. 2

Anne-Sophie Clarysse

Therapeut

D.M.T. 9

Lies Willaert

Zaakvoerder

Z.E.N. 1 & 2

Nele Decorte

Therapeut

D.M.T. 3

Magali Verstraete

Therapeut

D.M.T. 8

Marianne Almey

Therapeut

D.M.T. 1

Naomi Lombaert

Therapeut

D.M.T. 6

School van Emotionele Therapie

Emotionele Therapie

Emotionele Therapie is de school op zich en het doorgeven van technieken en concepten, gebaseerd op onder andere de 7 Emotionele Systemen en hoe deze te managen (Brainmanagement).


Brainmanagement

Brainmanagement is gebaseerd op jarenlang zoeken naar en perfectioneren van kinesthetische technieken en theoretisch gefundeerd op onder andere de 7 Emotional Systemen van Jaak Panksepp en recent onderzoek in de Neuro Affectieve Wetenschappen.


Dynamische Meditatie Therapeut

Na een zeer strenge en soms langdurige selectie én opleiding word je op enkele weken tijd ingewerkt en dien je zelfstandig verder te werken. De selectie houdt in dat je elk teamlid kunt overtuigen dat je een onbesuisde Angst-jager bent en er nagenoeg geen vermijdings- of controlestrategiën meer op na houdt.


Dynamische Meditatie Specialist

Na een geruime periode werken in een Zorgeenheid of CUBE kan iedereen DMSer worden als ieder ander lid zijn goedkeuring geeft. Er wordt steeds verwacht dat men makkelijk bij elkaar in begeleiding gaat. Als DMSer mag je je eigen unit opstarten.